Yyteri Golfin Joulukalenteri 2021 facebookissa. Käy kommentoimassa ja seuraa Yyteri Golfin facebook-sivua ja ota samalla myös Instagram seurantaan.

Luukku avautuu päivittäin aamupäivisin jossa väyliä esitellään joulukuun ensimmäisestä päivästä alkaen. Kerromme julkaisussa väyläkohtaisesti uudet mitat ja miten ensi kaudella esim. kuudella eri väylällä HCP muuttuu. Uudet mitat vertailuna vanhoihin.

Väyläisännät tuodaan esille ja voit osallistua myös 100€ lahjakortin arvontaan kommentoimalla / lyhyellä tarinalla kertoa muistoja kyseisetä väylästä.

Tässä esimerkki tämänpäivän julkaisusta facebookissa:


facebook

Instagram

JOULUKALENTERIN LUUKKU #3

Lyhyt siirtymä kakkoselta katajien välistä väylälle numero kolme.

Väylä on lyhyt. Mutta tähän saadaan lisää pituutta ja haastetta jatkossa nimittäin lyöntipaikkoja tulossa lisää. Avauslyönti raudalla riittää. Pitkälyöntiset voivat tavoitella griiniä avauksellaan.

Viheriö on suuri ja muodokas. Griinin edessä olevat bunkkerit tuovat oman haasteensa lähestymiseen griinille. Viheriön takana on tilaa, mutta pitkäksi menneiden lyöntien jälkeen edessä on vaikea chippi alamäkeen.

Väylän vasemmalla puolella olevalla lammella näkee linnustoa ja nokikana usein tepastelee väylällä. Keväisin vasemmalla kumpareella pakkashuurulta näyttävä valkoinen matto on kevätkynsimöä. Metsikössä punakoiso ja väylän alussa, oikealla puolella voit nähdä luhtalitukan, tähtimön, ailakin ja oravanmarjan.

Tälle väylälle on tulossa lyöntipaikkojen lisäystä.

VÄYLÄ #3, PAR 4, HCP 16

VANHAT MITAT:

valkoinen 286

keltainen 279

punainen 244

UUDET MITAT:

lyöntipaikka 58 väylän pituus 305

lyöntipaikka 55 väylän pituus 279

lyöntipaikka 52 väylän pituus 279

lyöntipaikka 46 väylän pituus 244

lyöntipaikka 41 väylän pituus 200 tasoituskelpoisena aloittelijoille/junnuille.


JOULUKALENTERIN ARVONTA

Kommentoimalla julkaisua ja kertomalla vaikka lyhyt tarinasi väylästä, osallistut 100€ lahjakortin arvontaan. Arvonta suoritetaan Loppiaisena 6.1.2022.

Mitä useampana päivänä kommentoit kyseisen päivän väylää, sitä suuremmat mahdollisuudet on voittaa.


Onko sinulla muistoja väylästä kolme?

Kommentoi alle ja olet mukana lahjakortin arvonnassa!

Facebook/Instagram/Meta ei ole mukana arvonnassa.

Väyläisäntänä kolmosväylällä on Ravintola BUCCO.

#bucco

https://www.bucco.fi/


Kevätkynsimömatto väylällä 3