Ilmoittautuminen

Toteutamme kilpailut GameBook Tournament -managerilla.


Osakkaat, pelioikeutetut & jäsenet


ILMOITTAUTUMISOHJEET KILPAILUUN


1. Valitse kilpailu johon haluat ilmoittautua
2. Klikkaa kilpailusivun alaosasta Ilmoittaudu-näppäintä
3. Kirjaudu sisään Golf GameBook -profiililla tai jos sinulla ei vielä ole Golf GameBook -profiilia voit rekisteröityä ja ilmoittautua kilpailuun.
4. Kirjoita kysymyksiin vastaukset esim. Lähtöaikatoive? Pelikaverin nimi ja seura.
5. Kutsu pelaajia joukkueeseesi. Kirjoita nimi, tasoitus ja e-mail. Tasoitusta ei tarvitse tietää, ainostaan pelikaverisi toimiva sähköposti on tärkeä.
6. Paina Ilmoittaudu
7. Sinulle tulee sähköpostiin Welcome-viesti kilpailuun ja pelikaverisi saa myös Team invitation -viestin jossa hänen tulee hylätä tai hyväksyä kutsu joukkueeseesi. Tämän jälkeen kun pelikaverisi on hyväksynyt kutsun, myös hänen nimi tulee näkyviin ilmoittautuneiden listaan.
8. Voit myös ilmoittautua caddiemaster@yyterigolf.fi osoitteeseen jos näillä ohjeilla ei onnistu.

TSEMPPIÄ!


Onglematilanteissa ole yhteydessä caddiemasteriin.


Vieraspelaajat

  • Voit ilmoittautua kilpailuihin yllä mainittujen ohjeiden mukaisesi käyttäen GameBook-tunnuksia.
  • Kilpailuihin voi ilmoittautua myös sähköpostilla tai puhelimitse caddiemasterille.
  • Mikäli ilmoittaudut sähköpostitse, ilmoittautumisesta tulee käydä ilmi pelaajan nimi ja kotiseura.Ilmoittautumisajat & peruminen

  • Ilmoittautuminen kilpailuihin avataan 4 viikkoa ennen kilpailua.
  • Lähtöaikatoiveet huomioidaan mahdollisuuksien mukaan.
  • Mikäli osallistumisellesi tulee este, ota välittämättömästi yhteyttä caddiemasterin toimistoon. Mikäli osallistumista ei peruta, veloitamme hinnaston mukaisen kilpailumaksun.
  • Kilpailuun ilmoittautuminen viimeistään kaksi päivää ennen kilpailupäivää klo 17 mennessä. Esimerkiksi lauantain kilpailuun ilmoittautuminen päättyy torstaina klo 17.
  • Viikkokilpailuihin, jotka pelataan ajanvarauksen yhteydessä, ilmoittaudutaan maksamalla kilpailumaksu caddiemasterille ennen kierroksen aloittamista.
  • Lähtöluettelo julkaistaan viimeistään kilpailua edeltävänä päivänä klo 12 mennessä. Useamman päivän kestävissä kilpailuissa toisen ja sen jälkeisen kierroksen lähtöluettelot julkaistaan mahdollisimman pian viimeisen kilpailijan tuloskortin luovutuksen jälkeen.Jälki-ilmoittautuminen

Kilpailuihin otetaan järjestyksessä pelaajia jonotuslistasta/jälki-ilmoittautuneista, kilpailuista poisjääneiden pelaajien tilalle. Jälki-ilmoittautuminen +5€.