Kuva naisten päättäjäisistä Shoot Out finaali käynnissä.

Naistoimikunta

Toimihenkilöt

Susanna Nurmi, pj, ladykapteeni susanna.nurmi@bauermedia.fi​​​​​​​

​​​​​​​Kaisa Blomster

Brita Heikkilä

Anne Saloranta ​​​​​​​​​​​​​​


Yyteri Golfin reikäpelikaaviot kootusti

TÄÄLTÄ
Kaudella 2022
(Tapahtumat 2023 kauden osalta päivitetään kevään aikana).


1. Naisten peli-illat keskiviikkoisin klo 16.30 alkaen, EI heinäkuussa. Ilmoittautuminen päättyy tiistaina klo 18:00 ja sen jälkeen avataan lähdöt muille.

Naisten peli-iltoihin voi tulla Yyteri Golfin naisjäsenet ja YG kausipelioikeuden lunastaneet naiset. Peli-illat pelataan tänä vuonna samana iltana miesten peli-illan kanssa. Seuraa kilpailukalenteria lähempänä ajankohtaa.


  • Ilmoittautuminen yllä olevaan kalenteriin.
  • Heinäkuussa ei peli-iltoja, mutta mennään silti yhdessä pelaamaan!
  • Tiedotetaan facebookissa ja WhatsApp-ryhmässä.


2. Lady Cup ja tasoitukseton reikäpeli

  • ilmoittautuminen Lady Cupiin 29.5.2022 mennessä kilpailukalenteriin tai naisten pukuhuoneessa ilmoitustaululla olevaan listaan tai caddiemasterille -> kaaviot tulevat käytävälle, pukuhuoneiden ilmoitustaululle. Aloitus 11.6.2022. Saa pelata heti kun pari on selvillä.

Huom! Lady Cup on 3/4 tasoituksin pelattava reikäpeli ja reikäpelimestaruus pelataan tasoituksettomana.

Ensimmäinen kierros pelataan kaavion mukaisesti. Jokaiselta kierrokselta jatkaa seuraavalle kierrokselle parinsa voittanut. Kisa jatkuu niin kauan, kunnes jäljellä on kaksi kilpailijaa, jotka pelaavat mestaruudesta. Reikäpelikaaviot, joissa on nimetty aloittavat parit ja aikataulutus, tulevat ilmoitustaululle ja kilpailukalenteriin.

3/4 tasoituksellista reikäpeliä (Lady Cup) pelataan koko kauden aikana mutta tasoitukseton reikäpeli kisajärjestely vielä avoin. Ilmoittautumiset 29.5 mennessä naisten pukuhuoneessa olevalle listalle.


3. Kesän onnistumiset naisten pukuhuoneessa

  • Birdiepöntöt (kesän birdiet, eaglet, holarit ja chip innit) Ohjeet pukuhuoneessa.
  • Eclectic-taulukko (kauden paras lyöntipelitulos) naisten pukuhuoneessa arvontapalkinto kauden lopussa (pallot)/ lahjoituspalkinnot.


4. Tiedottaminen

  • Yyteri Golfin nettisivut: SEURA -> Naistoimikunta
  • Facebook-ryhmä Yyteri Golf Ladyt (Huom! Suljettu ryhmä, joten pyydä pääsyä jäseneksi.)
  • s-postilistat
  • WhatsApp, Kaisa p. 040 736 2206

Naistoimikunta järjestää kaudella 2023 naispelaajille erilaisia tapahtumia ja kilpailuja. Naispelaajia kannustetaan ja innostetaan osallistumaan seuran järjestämiin tapahtumiin ja golfopetukseen. Naapuriseurojen naispelaajiin pidetään yhteyttä ja osallistutaan naapuriseuroissa järjestettäviin tapahtumiin. Tavoitteena on:

· lisätä naisten aktiivisuutta

· tukea aloittelijoita uuden harrastuksen parissa

· tarjota naisille iloista sosiaalista yhdessäoloa

· järjestää naisille erilaisia tapahtumia ja kilpailuja

· innostaa naisia osallistumaan sääntökoulutukseen ja golfopetukseen


Korona-pandemia on vaikuttanut ja vaikuttanee edelleen ensi kaudellakin yhteisömme toimintaan. Naistoimikunta suunnitelee kaikesta huolimatta tulevalle kesälle tapahtumia, ja pyrimme järjestämään yhteistä toimintaa naisgolfareille rajoitteiden sallimissa kehyksissä. Olette kaikki aloittelijasta konkariin, tervetulleita kaikkiin tulevan kesän tapahtumiin! Ilmoittelemme tapahtumista lisää myöhemmin keväällä. Kuulumisiin!

Liity facebookryhmäämme:


Yyteri Golf ladyt facebook

​​​​​​​​​​​​​​


Lisätietoa ja ilmoittautumislinkki näihin tapahtumiin kaikkiin naisten kalenterin 2022 kautta!


Ladykapteenin tervehdys

Pori 9.3.2021

Tervehdys kaikki golfin ystävät!

Kevät on jo hieman osoittanut merkkejään ja ilmassa on selkeästi lähenevän golfkauden tuntua! Toivottavasti siitä tulee yhtä tapahtumarikas ja suotuisa golfin harrastamiselle kuin viime kaudesta!

Innolla odotan jo uutta kautta ja ihania hetkiä golfin parissa. Kaikkien tuttujen ja tuntemattomien golfystävien tapaamista pitkän ja pimeän talven jälkeen. Muutamia kertoja tuli myös käytyä lyömässä palloa harjoitus mielessä simulaattoriin, mutta eihän se koskaan vedä vertoja ruohontuoksuiselle kevätaamukierrokselle kotikentällämme.

Naistoimikunnan puitteissa olemme jälleen suunnitelleet monenmoista kivaa tällekin kaudelle ja toivottavasti päästään niitä toteuttamaan sekä yhdessä niistä nauttimaan. Kilpailuista innostuneille on tarjolla ikiomia perinteisiä naisten kisoja; Kielon kisa, Jazz scramble, haastehanskat, reikäpelit sekä leikkimieliset kisat naistenilloissa. Paljon myös muuta mukavaa yhdessä oloa, uusia pelimuotoja, sääntökiemuroihin tutustumista ja tietenkin suositut golfopetukset Tonin johdolla. Vierailut lähikentille ja kisailut lähiseurojen naisten kanssa ovat aina kauden kohokohtia ja kesäkuussa olemme myös suunnitelleet yhteistä päivämatkaa Botnia Golfiin. Tänä vuonna Naisten sunnuntai 13.6. järjestetään Nakkilassa ja sinnehän lähdetään viettämään kivaa golfpäivää sankoin joukoin!

Aikataulut kaikkiin naisten yhteisiin tapahtumiin ovat naisten peli-illat osiossa, tällä naistoimikunnan sivulla ja jatkossa myös kilpailukalenterissa joka julkaistaan kevään aikana. Lisäksi tiedotamme kaikista tapahtumista erikseen facebook -sivuillamme. Jos et vielä ole ryhmän jäsen, niin käyppä ilmoittautumassa.

Suomen Golfliitto tarjoaa myös runsaasti tietoa ja mielenkiintoista asiaa mm. naisgolfista. Kannattaa käydä tutustumassa nettisivuilla:
​​​​​​​

Suomen Golfliitto


Toivottavasti törmäämme aurinkoisella kotikentällämme, tehdään yhdessä golfkaudesta onnistunut! Ja mikäli sinulle tulee jotain golfiin liittyvää ideaa tai kysyttävää, niin ole ihmeessä yhteydessä.


Aurinkoista ja turvallista golfkautta ja mukavia golfkokemuksia kaikille!

Rakkaudesta lajiin, Suski, ladykapteeni.