Kauden alku lähenee. Muistathan nämä!Kertaus on paikallaan kun kausi lähenee ja ajatukset alkavat pyöriä vain golfissa.

Olethan muistanut hankkia pelituotteet? Voit hankkia ne kätevästi

verkkokaupasta


Toimistolla ollaan jo enemmän paikan päällä arkisin, mutta varmempi soittaa ja varata aika asiointiin, että olemme varmasti paikalla. Nina Toivanen, caddiemaster viime kesältä on myös saapunut vahvuuksiin toimistolle.

Toimisto

Etänä ma-pe klo 9 – 15
Johanna Uusitalo
050 388 1168
johanna.uusitalo@yyterigolf.fi

Markus Björlin
044 750 5990
markus.bjorlin@yyterigolf.fi

Sitten asiaan:

Kauden ensimmäinen ja odotetuin kilpailu Vappuscramble 2023 lähestyy ja sen vuoksi on hyvä kerrata asioita yleisesti kilpailuihin ilmoittautuessa.


Vappuscrambleen ilmoittautuminen alkaa maanantaina 3.4.2023 klo 8:00.

Ilmoittautuminen kilpailuihin

  • Ilmoittautuminen kaikkiin kilpailuihin avataan klo 8:00 neljä viikkoa ennen kilpailua. Ennakkoilmoittautumisia ei oteta vastaan.
  • Lähtöaikatoiveet. Aikainen tai myöhäinen lähtöikatoive, pyritään huomioimaan mahdollisuuksien mukaan.
  • Mikäli osallistumisellesi tulee este, peru osallistuminen kilpailukalenterin kautta kyseisen kilpailun kohdalta. Tai ota välittämättömästi yhteyttä caddiemasterin toimistoon. Mikäli osallistumista ei peruta, veloitamme hinnaston mukaisen kilpailumaksun.
  • Kilpailuun ilmoittautuminen viimeistään kaksi päivää ennen kilpailupäivää klo 17 mennessä. Esimerkiksi lauantain kilpailuun ilmoittautuminen päättyy torstaina klo 17.
  • Lähtöluettelo julkaistaan viimeistään kilpailua edeltävänä päivänä klo 12 mennessä. Useamman päivän kestävissä kilpailuissa toisen ja sen jälkeisen kierroksen lähtöluettelot julkaistaan mahdollisimman pian viimeisen kilpailijan tuloskortin luovutuksen jälkeen.

​​​​​​​

kilpailukalenteri
​​​​​​​


eBirdie - jäsenyys aktivoituu laskun maksaneille jäsenille viikonlopun aikana

Pelaajan eBirdien voimassaolon on tarkoitus osoittaa, että jäsenmaksuvelvoitteet on kuluvalle kaudelle hoidettu. Tästä tiedosta tarkistetaan esimerkiksi pelaajan jäsenmaksuun kuuluvan vakuutusturvan voimassaolo.

Vakuutus on voimassa, jos jäsenmaksut on hoidettu.

Jos sinun eBirdie ei ole aktivoitunut 5.4 mennessä, ota yhteyttä:

02 6308 320 tai caddiemaster@yyterigolf.fi


UUTTA! eBirdie saa oman digitaalisen tuloskortin toukokuussa

Golfliitto uutisoi muuttuneen markkinatilanteen myötä rakentavansa eBirdieen digitaalisen tuloskortin tasoituskierrosten jättämistä varten. WiseGolfin Appiin saadaan suora linkki kyseiseen sovellukseen toukokuun aikana.

Lue lisää täältä: eBirdie


Golfin säännöt päivitetty 1.1.2023

Golfin sääntöjä uudistetaan yleensä neljän vuoden välein. Sääntöjä on hyvä kerrata silloin tällöin. Yyterissä sääntöjä kerrataan esim. kauden avajaistapahtumassa lauantaina 29.4.2023.

Tuolloin on paljon muutakin asiaa ja tapahtumaa, eli laita päivämäärä kalenteriin ylös, lisätietoa avajaistapahtumasta tulee myöhemmin.


Oletko kiinnostunut kilpagolfista?

Ovatko erilaiset tai erikoiset tilanteet golfkentällä sinusta mielenkiintoisia?

Kiinnostavatko golfsäännöt ja niiden soveltaminen eri tilanteisiin sinua?

Jos vastaat kyllä, niin oletko koskaan harkinnut kouluttautua tuomariksi golfkilpailuihin?

Nyt siihen on mahdollisuus!

Lauantaina 13.5.2023 järjestetään YG ja PGK yhteinen sääntö- ja tuomarikoulutus. Alkaen n. klo 10:00 ja päivän päätteeksi järjestetään tuomaritesti. Vielä on muutama paikka vapaana, mikäli olet kiinnostunut, niin ota yhteyttä johanna.uusitalo@yyterigolf.fi.