Kevät parhaimmillaan ja kentällä tapahtuu monenlaista!

Kevät tulee kohisten ja kentällä tapahtuu paljon erilaisia asioita ennen kauden alkua. Tulemme tiedottamaan aktiivisesti kevään aikana kaikista muutoksista.

Uudet väyläkartat on saatu valmiiksi ja niitä voi käydä katsomassa nettisivuiltamme tai vaikkapa lounaalla Yyterin Golfravintolassa. Väyläkartat ovat nyt osa sisustusta ravintolan pöydissä.

Väyläkartat uusittiin koska viime syksynä kenttä reitattiin ja uudet numeroidut lyöntipaikat tulevat käyttöön heti kauden alussa. Tästä johtuen myös tuloskortit on uusittu. Isompi tutun kokoinen kortti saa vierelleen pienemmän kätevän version.

Saamme vielä kuitenkin hetken odotella kentän aukeamista sillä lumi ei tunnu sulavan kovinkaan helposti näillä lämpötiloilla vaikka aurinko paistaakin. Rangelle voi tulla fiilistelemään vaikka lunta vielä onkin. Palloautomaatti toimii lähimaksulla ja polettikortilla.

Väylille maaliskuun alussa levitetty hiekka on auttanut lumen sulamista ja syksyllä talkoilla pressutetut viheriöt voivat tällä hetkellä hyvin. Nyt pidetään vielä hetken aikaa peukkuja ja toivotaan parasta mahdollista lopputulosta.


Täällä voit käydä täällä tutustumassa uusiin väyläkarttoihin:

VÄYLÄKARTAT


SLOPETAULUKOT


Isompi tuloskortti saa kaverikseen pienemmän version.


Keväistä kentänhoitoa

Maaliskuun alussa kentällä oli puutalkoot jolloin väylän #7 viheriön takaa tien vierestä karsittiin puita ja perjantaina 18.3 kaadettiin iso mänty väylän #12 viheriön vierestä ELY-keskuksen antamin ohjein.

Mänty oli kuivunut latvastaan ja kaato tehtiin myös turvallisuussyistä. Männyn runko kuljetetaan lähistölle Natura-alueelle lahoamaan ohjeiden mukaan. Kaadettu puu on erittäin tärkeä osa metsän elämää. Hajotessaan lahopuu tarjoaa ravintoa ja pesäpaikkoja jopa tuhansille erilaisille eliöille. Lahopuut kasvattavat siis suuresti metsän biologista monimuotoisuutta.

Yyterin kentänhoidossa ollaan tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksen kanssa.

Tässä perjantaina kuvattu video männyn kaadosta, joka oli halkaisijaltaan n. 80-90 cm.