Kentälle tulossa uudet lyöntipaikkojen tiimerkit

Kenttätoimikunta on syksyn aikana katsastanut kentän lyöntipaikkoja ja tehnyt työtä kentän tulevaisuutta ajatellen. Lyöntipaikkaremonteilla on tarkoitus lyöntipaikkojen laadun parantaminen ja saada lisättyä niihin enemmän kulutuspintaa.

Luovumme tiipaikkojen värikoodeista (punainen, sininen, keltainen ja valkoinen) ja tilalle tulevat kentän pituutta ilmaisevat numerot tiipaikkojen merkitsemisessä.

Nämä luvut määräytyvät kentän pituuden mukaan kultakin lyöntipaikalta. Nämä uudet mitat on jo sloupattu golfliiton toimesta syksyllä. Slouppauksen tekijöiltä saimme myös hyviä ohjeita ja kannustusta muutosten tekemiseen.

Neljän tiipaikan järjestelmän ja numeromerkintöjen toivomme kannustavan kaikkia pelaajia pelaamaan kenttää eri pituisina.

Kukin voi pelata kentän mitasta, vaikkapa eri päivinä eri mittaisena ja näin monipuolistaa pelaamisen mahdollisuuksia Yyterin kentällä.

​​​​​​​Uuden merkintätavan myötä voimme entistä paremmin peluuttaa pelaajia eri tiialueilta ja tämän myötä tiialueet pysyvät myöskin paremassa kunnossa.

Kentälle tullaan uusimaan väylätaulut, väylien mittakyltit ja lyöntipaikkamerkit. Tämä kaikki vie luonollisesti aikaa.

Kerromme töiden edetessä lisää tästä muutoksesta.