Kevät on saapunut! Ajankohtaisia asioita keväiseltä kentältä.

KENTÄN TILANNE

on tällä hetkellä keväinen, joutsenet lentelevät kentän yllä ja pikkulinnut laulavat aamusella. Talvehtiminen on onnistunut ja lunta on vielä väylillä paikoittain reilu 10 cm. Lumi sulaa mukavaa vauhtia ja ensi viikon sääennuste lupaa myös hyvää. Avaamme kentän niin pian kuin se on mahdollista ja ilmoitamme siitä.

Niin ovat erilaiset väylien lumitilanteet tällä hetkellä.

PELIOIKEUDET

Nyt on hyvä aika pohtia millaisella pelituotteella ensi kesänä pelaat. Laskuja on jo osalle ennakkovaraajia lähtenyt, seuraa siis sähköpostiasi.
Voit ostaa pelituotteen myös suoraan verkkokaupasta, mutta jos tarvitset apua, olemme täällä sinua varten. Soita niin autamme.

Arkisin 9 - 15, p. 02 630 8320 tai caddiemaster@yyterigolf.fi


RANGE

Range on tällä hetkellä auki, pallojen itsekeruu ja lyönnit matoilta. Pallokone avataan alkuviikosta. Muistetaan noudattaa turvavälejä lyöntipaikoilla ja kerätään palloja turvallisesti toiset pelaajat huomioiden.


TOIMISTO
palvelee arkisin 9-15 etänä. Jos tarvetta asioida, niin sovi aika puhelimitse/ sähköpostitse. Klubitalo on toistaiseksi suljettu.


YYTERIN GOLFRAVINTOLA
valmistautuu avaamaan ovensa ma 19.4. Tarkempi palvelukonsepti ja tarjonta määräytyy silloin voimassa olevien rajoitusten puitteissa.

Tiedotamme lähempänä lisää aukioloajoista, tarjonnasta ja uusista tuotteista.