Kevät antaa nyt parastaan!

Ilma on lämmin ja kohta on se hetki käsillä kun pääsemme nauttimaan kesäviheriöistä.


Kentänhoito on laittanut töpinäksi ja greenit on tällä viikolla leikattu, jyrätty, hiekoitettu, harjattu ja lannoitettu. Nyt annetaan viikonlopun yli vielä greenien ottaa aurinkoa ja ruohon kasvu lähtee käyntiin. Pääosin greenit ovat talvehtineet hyvin.


KESÄGREENIT AVATAAN tiistaina 20.4.2021 klo 9:00, silloin avaraan myös lähipelialueen puttialue ja chippigreeni. Range avoinna ja palloautomaatti käytössä.


AVAAMME AJANVARAUKSEN tiistaina 20.4.2021. Tulemme lähettämään kaikille jäsenille, osakkaille ja pelioikeutetuille ohjeet järjestelmän käyttöön sähköpostitse.


CADDIEMASTERIN TOIMISTO auki 19.4 alkaen ma – su klo 9 – 17. Suosittelemme vahvasti kasvomaskia asioidessasi toimistossa. Muistetaan desinfioida käsiä ja kahden metrin turvaväli on syytä ottaa huomioon. Toimistoon sisälle kerrallaan vain kolme henkilöä.


Kulku caddiemasterin toimistoon, ravintolaan ja pukuhuoneisiin vain ulkokautta. Klubin portaat eivät ole sisällä käytössä, yläaulassa suoritettavien maalausten vuoksi. Pukuhuoneet ja WC:t alhaalla auki, saunat ja suihkut suljettu.


Ensi viikosta alkaen teitä palvelevat caddiemaster toimistossa Elli ja Leevi. Kesällä saamme joukkoihin vahvistusta myös Santerista.


NOUDATAMME VASTUULLISUUTTA GOLFKENTÄLLÄ

Turvaohjeiden mukaista käytöstä toivomme kaikilta täällä kentän alueella liikkuvilta, mm. harjoitusalueella, kentällä, caddiemasterin toimistossa ja ravintolassa.

Seuraamme koko ajan tilannetta ja päivitämme ohjeistuksia niiden muuttuessa.

Ohjeita noudattamalla turvaamme mahdollisuuden pelata golfia.


Ohjeet viikonlopun pelaamiseen:

Kentälle lähdetään saapumisjärjestyksessä ja ilmoittautuminen tekstiviestillä tai WhatsAppilla numeroon p. 044 981 8559.

Ohjeet ilmoittautumiseen ja green fee maksuihin löytyvät caddiemasterin ovesta.

Viikonlopulla Markus ja Johannes valvomassa lähtöjen sujuvuutta.


Oikein mukavaa, aurinkoista ja lämmintä viikonloppua kaikille!


Toinen Hole In One talviväylille

Talviviheriöiden toinen holari perjantaina 16.4.2021. Golfarin unelma toteutui kun Eetu Lindfors löi 52 asteisella wedgellä väylällä 9 ykkösellä kuppiin.

Onnea Eetu!