Kaksipäiväinen kilpailu käytiin Yyteri Golfin kentällä tiistaina 4. ja keskiviikkona 5.7. 2023. M75 Tour, SM-lyöntipeli, 3.osakilpailu.

Oli ilo olla mukana M75 SM-kilpailun järjestäjänä, hienot kaksi päivää takana.

Pelaajia oli kilpailussa yhteensä 93.

Osallistumisoikeus tähän kilpailuun oli pelaajilla, jotka pelivuoden aikana täyttävät tai ovat täyttäneet 75 vuotta. Tasoitusrajat ovat +8,0 - 26,0.

Pelimuotona henkilökohtainen lyöntipeli 36 r, SCR, HCP. Kaikki pelaajat osallistuivat automaattisesti kumpaankin sarjaan. Kilpailu pelattiin teeltä 52.

Joukkuekilpailussa oli yhteensä 19 joukkuetta.

Kilpailun tuomarina oli Jarmo Siekkinen ja SGS:n kilpailupäällikkönä Kari Sairo, kilpailun johtajana Harri Uusitalo.

Yyteri Golf kiittää!

Kiitos Yyterin Golfravintolalle, kentänhoidolle, caddiemastereille, kaikille talkoolaisille, forecaddeille, starttereille, tuomareille, kilpailutoimikunnalle ja ennen kaikkea taitaville kilpapelaajille ympäri Suomen.

Hienoja tuloksia ja iloinen hyväntuulinen ilmapiiri vallitsi Yyterissä kaksi päivää.

Kiitos!

Ilma suosi pelaajjia Yyterissä. Pientä sadetta mutta päivien aikana myös poutaa.

Joukkuekilpailun voittivat oikeassa reunassa kolme pelaajaa Messilästä. Onnea Messilä!

Juhlavasti SGS:n lippu Suomen lipun rinnalla Yyterissä.

Timo Haapala YG, sijoittui scr sarjassa T4 sijalle. Ilmo Heinonen YG, sijoittui hcp-sarjassa neljänneksi. Onnea!

SGS:n kilpailupäällikkö Kari Sairo ja kilpailun johtaja Harri Uusitalo jakoivat palkinnot kilpailun päätyttyä.

Utti Markku, Messilä Golfista voitti M75 scr-sarjan. Onnea!