Pakkaset saapuvat, muutoksia tulevaan viikonloppuun

Sääennusteessa pakkanen saapuuu loppuviikosta Yyteriin. Harmillista tässä on se, että pakkasennuste osuu juuri meidän päätöskisan ajankohtaan. Tämä tarkoittaa sitä että:

PÄÄTÖSKISA PERUTTU LAUANTAILTA 21.10.

Emme luovuta, vaan järjestämme säävarauksella kilpailun 28.10 lauantaina. Kaikille avoin GOLFJATKOT kahden hengen SCRAMBLE.

Tämä kilpailu järjestetään säävarauksella ja aloitusaika päätetään myöhemmin.

Golfjatkot scrambleen ilmoittautuminen on alkanut kilpailukalenterissa.


ILMOITTAUDU TÄÄLLÄ


Loppuviikon sää


Väylällä #4 talvigriini käytössä

Sunnuntaina 15.10 aamulla näky neljännen väylän griinillä oli järkyttävä. Tämän griinin uudelleen kuntoon saamiseksi menee tovi. Harmillista että tällaista tapahtuu ja tekijä ei ymmärrä millaisen tuhon saa teollaan aikaan. Loppukauden väylällä #4 on käytössä talvigriini.


SEURAA KENTÄN AUKIOLO -ILMOITTELUA ETUSIVULTA

Pakkasaamuisin ilmoitamme kentän aukiolosta ensimmäisenä Yyteri Golfin etusivulla, kentänhoito osiossa. Jos sinulla on ollut aika varattuna, poistamme sen ajanvarausjärjestemästä ja sinun tulee itse varata uusi aika kun se on aukioloajan puitteissa mahdollista.

Tällä hetkellä Green Fee Yyteriin on 30€. Tervetuloa pelaamaan silloin kun se on sään puolesta mahdollista. Kenttä edelleen hyvässä kunnossa!


Loppukauden kilpailut Oktoberfest by Sokos Hotel Vaakuna ja Kinkkukisa saatiin pelattua aikataulussa.

Kaksi edellistä kilpailua pelattiin vaihtelevissa säissä ja voittajat ovat selvillä.

Oktoberfest kisan aikana sää oli monelle kisaajalle ainutkertainen kokemus voimakkaan puuskittaisen tuulen johdosta. Voimakkaimmillaan puuskat olivat yli 20m/s. Haastetta eniten peliin toi #18 griinin puttaaminen. Tässä kohtaa nopeus putata oli valttia, niin että pallo pysyi paikallaan edes pienen hetken ennen puttaamista. Kuulemma raekuuronkin sai osa pelaajista kokea.

Kiitos yhteistyökumppaneille Sokos Hotel Vaakuna ja K-Market Pihlava. Voittajat saivat hyvät palkinnot majoituslahjakorteista joulukinkkuihin.


Kiitos kilpailuihin osallistuneille ja Onnea kaikille voittajille!


Tästä tuloksiin:

OKTOBERFEST -KISAN TULOKSET


Kinkkukisassa jaossa palkintoina olivat K-Market Pihlavasta noudettavat Kivikylän kinkut.

KINKKUKISAN TULOKSETOlemme saaneet nauttia kauniista kentästämme syksyisin värein.

Kentänhoidon Rikun tallentama sateenkaari