Pori Scratch Tour ja Pori Senior Tour on saatu päätökseen vuodelta 2021.

Pori Scratch Tour

Pori Scratch Tourin viimeinen osakilpailu saatiin pelattua varsin mainiossa säässä Yyteri Golfissa. Viimeisessä kilpailussa oli varsin suuret panokset, sillä Joni Nummelinin ranking johto ennen viimeistä kilpailua oli vain muutama piste ennen toisena ollutta Roope Rajamäkeä.

Kilpailusta tuli odotetun tiukka. Tällä kertaa viimeisen osakilpailun voiton nappasi Aleksi Sävelä tuloksella +2/74. Toiseksi tiukassa kisassa sijoittui Aleksi Linden tuloksella +3/75 ja kolmannen sijoituksen nappasi itselleen Henri Tuovinen tuloksella +4/76.

Kokonaiskilpailu oli todella tiukka. Joni Nummelin ja Roope Rajamäki päätyivät samaan lopputulokseen (55 pistettä).

Säännöissä kuitenkin sanottiin, että tasatuloksessa ratkaisee viimeisen osakilpailun tulos, joten vuoden 2021 Pori Scratch Tourin mestari on PGK:n Roope Rajamäki. Toiseksi sijoittui PGK:n Joni Nummelin ja loppujen lopuksi kolmanneksi kiri loistavan viimeisen kilpailun ansiosta PGK:n Aleksi Linden (52 pistettä).

Roope Rajamäki

Pori Senior Tour

Pori Senior Tourin voitosta käytiin myös Scratch Tourin tapaan tiukka taistelu.

55-64v sarjan voitto ratkesi vasta viimeisessä osakilpailussa.
Viimeisen osakilpailun voitti 55-64v sarjassa Tero Heiska tuloksella +10/82. Toiseksi sijoittui Juhani Kukkakorpi tuloksella +11/83 ja kolmanneksi Timo Pajunen tuloksella +17/89.

Kokonaiskilpailussa päädyttiin tasapisteisiin Tero Heiskan ja Juhani Kukkakorven toimesta, mutta voittajaksi julistettiin YG:n Tero Heiska (112 pistettä). Toiseksi sijoittui PGK:n Juhani Kukkakorpi ja kolmanneksi PGK:n Timo Pajunen (110 pistettä).

65+ sarjan viimeisen osakilpailun voitti Ilkka Haaslahti tuloksella +15/87. Toiseksi sijoittui Hannu Levo tuloksella +16/88 ja kolmanneksi Tapani Järvinen tuloksella +18/90.

Kokonaiskilpailun voitti selkeällä erolla PGK:n Tapani Järvinen (121 pistettä). Toiseksi sijoittui PGK:n Martti Nurmi (90 pistettä) ja kolmanneksi YG:n Ilkka Haaslahti (78 pistettä).

Onnittelut tourilla pärjänneille ja kiitos kaikille osallistujille.