Yyteri Golf hakee asiakaspalvelutehtäviin 2- 3 caddiemasteria kaudelle 2023

Caddiemasterin työtehtäviin kuuluvat mm. palvelutoimistomme asiakaspalvelu, kassatyöskentely, peliaikojen varaukset, kilpailupäivien tulospalvelusta huolehtiminen sekä shopin tuotemyynti.

Toivomme hakijoilta iloista asiakaspalveluasennetta, oma-aloitteista ja reipasta otetta työhön, vastuunkantoa ja kykyä mukautua välillä hektiseenkin sesonkityöhön. Edellytämme hakijoilta golfin lajituntemusta sekä tietoteknistä osaamista.

Aikaisempi kokemus caddiemasterin työstä sekä kokemus kassa- ja asiakaspalvelutyöstä katsotaan eduksi. Tarjoamme upean työympäristön, mahtavia asiakkaita, mukavat työkaverit sekä kannustavan tiimin tuen.

Töitä tarjoamme sesongista riippuen 20 – 37,5 h viikossa, erikseen sovittavalle ajanjaksolle (touko-lokakuu). Työ sisältää ilta- ja viikonlopputöitä.


Tehtäviä voit hakea laittamalla vapaamuotoisen hakemuksen sekä CV:n 15.2.2023 mennessä osoitteeseen johanna.uusitalo@yyterigolf.fi


Lisätiedot:
​​​​​​​
Johanna Uusitalo, palvelupäällikkö, p. 050 388 1168
Markus Björlin, toimitusjohtaja, p. 044 750 5990


Caddiemasterin toimisto sijaitsee klubitalon toisessa kerroksessa, aivan ykkösteen vieressä.

Caddiemasterit haluavat muistuttaa, että golfetikettiin kuuluvat perusasiat ovat kentällä kaikkien pelaajien vastuulla:

  • Ilmoittauduthan caddiemasterille aina henkilökohtaisesti viimeistään 15 minuuttia ennen kierroksen alkua ja tarvittaessa esitäthän voimassaolevan jäsenkortin. Voit myös vahvistaa lähtöaikasi WiseGolfin ajanvarausjärjestelmän kautta. Pelaajaryhmän yhteenlaskettu tasoitus voi olla korkeintaan 108.
  • Pidäthän griinihaarukkaa mukanasi ja muistathan myös käyttää sitä. Mikäli joku edelläsi pelannut on epähuomiossa jättänyt oman putoamisjälkensä paikkaamatta, hoidathan sinä nekin. Näin griinit kiittävät!
  • Putoamisjäljet paikataan kääntämällä kuopan reunat sisään, ei pohjaa nostamalla. Lopuksi tasoitetaan putterilla tai kengällä painamalla.
  • Kun koko ryhmä on putannut, poistutaan griiniltä reippaasti ja tulokset kirjataan vasta seuraavalla lyöntipaikalla.
  • Korjaathan aina lyöntijäljet väylillä ja myös raffeissa mahdollisuuksien mukaan. Irtoturpeet painetaan kengällä tiukasti kiinni.
  • Muistetaan haravoida myös bunkkerien lyöntijäljet huolellisesti.
  • Avauslyöntipaikoilla lyöntijäljet paikataan täyttämällä kuopat ämpärissä olevalla siemenseoksella.
  • Mikäli peli sujuu hieman muita hitaammin, anna rohkeasti ohituslupa. Jos taas etenet nopeasti, ethän tietenkään pelaa muiden kantapäille... Kentän 10 minuutin lähtöväli antaa mukavasti väljyyttä sujuviin ohituksiin.
  • Kiinnitäthän myös huomiota golfkärryjen käyttöön: älä mene kärryillä tiiboksiin tai viheriölle. Myöskään viheriön ja griinibunkkerin välistä ei sovi vetää kärryjä.

Yyteri Golfin caddiemasterit toivottavat onnistuneita ja rentoja golfkierroksia.

Meille asiakas on ykkönen, tervetuloa!

P. 02 6308 320, caddiemaster@yyterigolf.fi