LounasPatria Oy jatkaa Yyterin Golfravintolassa kahden vuoden sopimuksella

Tänään on allekirjoitettu vuokrasopimus ravintolatoiminnan jatkamisesta LounasPatria Oy:n kanssa. Vuokrasopimus käsittää vuodet 2022 ja 2023, joten saamme maistuvaa ruokaa tulevinakin golfkausina. Kaudelle 2022 on luvassa jälleen jotain uutta ja maistuvaa, josta tiedotamme sitten lähempänä uuden golfkauden alkua.
Loppuvuoden ajan ravintola on auki arkisin 9 – 15 ja lounasta tarjoillaan 10.30 – 14.30 välisenä aikana. Viikonloppuisin ravintola palvelee kilpailujen aikana. Taukotupa on jatkossa auki säävarauksella.

Käy tutustumassa täällä ravintolan tiedotteisiin ja lounaslistoihin:


Ravintola


Lounas Patria Oy:n Reetta Tuominen ja Yyteri Golf Links Oy:n toimitusjohtaja Markus Björlin ovat tyytyväisiä yhteistyön jatkumisesta.


Päivitetyt aukioloajat maanantaina 25.10 alkaen

Iltojen pimetessä myös klubitalon aukioloajat lyhentyvät. Caddiemaster – toimisto on avoinna ma – su klo 9 – 16, pukutilat käytössä toimiston aukioloaikojen mukaisesti. Kauden 2022 kausipelioikeudet voit hankkia verkkokaupasta tai lähettämällä varauksen sähköpostitse johanna.uusitalo@yyterigolf.fi.


Asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset

Kiitos kaikille WiseGolfin ajanvaraustoimintoon liittyvään kyselyyn vastanneille. Saimme arvokasta tietoa 150:ltä vastanneelta jäseneltämme. Kehittämisideat auttavat WiseGolfin kehitystyöryhmän työskentelyä ja luvassa on runsaasti käyttäjäystävällisiä muutoksia ensi kaudelle.
Kyselyn kokonaisarvosanat asteikolla 1-5 sijoittuivat välille 3.3 – 3.9. Asiat jotka eivät olleet toimineet tai niissä oli havaittu epäkohtia, teimme lisäkysymyksiä, joista saimmekin tarkennuksia havaittuun ongelmaan tai epäkohtaan.
GameBookin osalta on tulossa myös uudistuksia ensi kautta ajatellen.
Tiedotamme WiseGolfin ja GameBookin toiminnallisista parannuksista jäseniämme talven aikana
​​​​​​​