Alkeiskurssilaisille infopaketti

Hei!

Hienoa että olet valinnut golfin harrastukseksesi! Kerran suoritettu green card oikeuttaa sinut jatkamaan golfia koska tahansa tulevaisuudessa jos sinulla nyt on elämäntilanne sellainen, että pidät taukoa esim. seuraavan vuoden.

Osalla kurssilaisista viiden kierroksen, 9 reiän green cardiin edellyttävät kierrokset on pelattu ja osalla jäivät kesken. Jos näin kävi, niin saat jatkaa keväällä 2023 niiden pelaamista loppuun, siten että saat green cardin suoritettua. Ilmoita kierroksista caddiemasterille aikaa varatessasi.

Ilmoita johanna.uusitalo@yyterigolf.fi jos olet jo kierrokset suorittanut ja et ole vielä saanut green card-numeroa, lähetän numeron niin pääset rekisteröitymään eBirdie järjestelmään.


Green Card ohje


Kun olet suorittanut Green Cardin niin seuraavana onkin sitten jäsenyyden hankkiminen johonkin golfseuraan että pääset ensi kaudella pelaamaan mille kentälle tahansa.


Haluamme tarjota sinulle ensi kaudeksi seuraavanlaiset edut:

Jäsenyys 85€ aikuiset, juniorit 40€ (v. 2002 synt. tai myöhemmin)


Jos haluat Yyteriin jäseneksi, täytä alla oleva lomake. Jäsenyys aktivoituu 1.4.2023 alkaen ja on voimassa toistaiseksi siihen asti kunnes eroat seurasta ilmoittamalla siitä Yyteri Golfin caddiemasterille tai johanna.uusitalo@yyterigolf.fi.


TARJOUKSET kaudelle 2023

Kausipelioikeus – 50% = 320€ (norm. 640€)
Rajoittamattoman golfin koko kaudeksi 2023 Yyterissä.

Kymppikortti 18 reikää 250€ (norm.420€)
Sisältää 10 henkilökohtaista täyttä kierrosta Yyterissä.

Kymppikortti 9 reikää 200€ (norm. 285€)
Sisältää 10 henkilökohtaista 9 reiän kierrosta Yyterissä.


Jos haluat näistä jonkin tuotteen ensi kaudeksi niin ilmoita johanna.uusitalo@yyterigolf.fi niin teen sinulle laskun, jonka eräpäivä sijoittuu helmikuulle 2023. Kulkulupa aktivoituu laskun maksettuasi.

Autan myös sinua golfasioissa mielelläni, eli älä epäröi ottaa yhteyttä.

Yyterin nettisivuilta Yyteri Golf löydät paljon tietoa. Tällä hetkellä sivut odottavat päivitystä ja joukossa saattaa olla virheellistä/ vanhaa tietoa. Kevään aikana tämäkin korjaantuu kun saadaan toimikuntien terveiset. Golfliiton sivuilta löydät myös paljon tietoa golfista. Esim. tämä tarina Jari Poikolaisesta


Voit alkaa seuraamaan Yyteri Golfia myös Instagramissa ja Facebookissa niin pysyt ajantasalla.


FACEBOOK
INSTAGRAM


Mukavaa loppuvuotta ja nähdään keväällä Yyterissä!


Johanna Uusitalo, palvelupäällikkö

johanna.uusitalo@yyterigolf.fi
​​​​​​​p. 050 388 1168


Yyterin ykkönen kutsuu