Jännitys tihenee ja ensimmäiset isot kisat ovat kohta täällä.

Aluetour Lounais-Suomi, 1. osakilpailu, Yyteri Golfissa ensi tiistaina 20.6. ja ilmoittautuneita on yht. 122 pelaajaa, eli käytännössä kisa on myyty loppuun. max 120 pelaajaa pääsee mukaan.

Kilpailun valmisteluryhmä on tehnyt suunnitelmia tulevaa kilpailupäivää varten ja H-hetki lähenee, ja tehtävien jako on viimeistelyä vaille valmis.

Viime viikolla lähetettiin jäsenistölle kysely halukkaista toimitsijoista, lähinnä haettiin starttereita ja forecaddieita. Mukavasti porukkaa ilmoittautuikin, mutta kuitenkin jäi vielä uupumaan kaksi forecaddien paikkaa ja yksi startterin paikka.

Olisitko sinä halukas tulemaan avuksi joko startteriksi tai forecaddieksi? Aikaisempaa kokemusta ei tarvita ja ohjeistamme tehtävään maanantaina 19.6. Lounas ja kahvit tarjotaan vapaaehtoisille.

Ilmoittaudu heti: johanna.uusitalo@yyterigolf.fi

Kiitos!

Kilpailusta lisää täällä:


Suomen Golfseniorit
Sunnuntaina 18.6 on Yyteri Open. Osallistu yksilökisaan, näitä on harvoin tarjolla!

Alkukausi on menty lähinnä erilaisten pari - tai joukkuekisojen merkeissä. Nyt on mahdollisuus tulla testaamaan yksilökisassa ihan omaa kisakuntoa.

Ehdit vielä ilmoittautua pe 16.6 klo 17 mennessä

TÄÄLLÄWEST COAST TOUR 2023 – JO 19. KERTA!

Kesä-heinäkuun vaihteessa on jo vuodesta 2005 pelattu West Coast Touria viidellä eri kentällä.

Nyt on tänäkin vuonna hieno mahdollisuus pelata koko viikko hienoilla kentillä!

Mukana ovat Uudenkaupungin Golfklubi, Rauma Golf, Nakkila Golf, Yyteri ja Kalafornia. WCT 2023 pelataan heinäkuun alussa eli 3.-7.7.2023.

Osakilpailuihin pääsevät mukaan ainoastaan tourilla mukana olevat pelaajat. Uudestakaupungista aloitetaan maanantaina 3.7. siitä jatketaan Raumalle 4.7, Nakkilaan 5.7, Yyteriin 6.7. ja tour päättyy Kalaforniaan perjantaina 7.7.

Lähde mukaan kiertueelle ja käy ilmoittautumassa!


Lisäinfoa täällä