Kaunis keskikesä on vihdoin saapunut ja golfkierrokset rullaavat

Golfkausi on käynnissä täydellä teholla ja kenttä on saanut paljon kiitosta hyvästä kunnosta ja sehän paranee entisestään kun saadaan lämpöä, sateita ja huolehditaan kukin pelaaja myös lyönti- ja alastulojäljistä niin griineillä kuin lyöntipaikoillakin. Tässä jäsenkirjeessä on muutama tärkeä asia jäsenistölle:

Tämän kesän CADDIEMASTERIMME Nina, Jerry, Julianna ja Roosa ovat päässeet jo monelle pelaajalle tutuksi ja hommat hoituu sujuvasti asiassa kuin asiassa. Kiitos teille pelaajille kun esittelette itsenne ja käytte ilmoittautumassa ennen kierrosta, huikkaamassa ovelta että täällä ollaan. Muistathan myös joko vahvistaa tai peruuttaa lähtösi hyvissä ajoin.


TAUKOTUVALLA on havaittu myynnissä olevien tuotteiden katoamista. Taukotuvalla ei ole miehitystä esim. illalla eli pidetään kaikki silmät auki ja seurataan tilanteita jotka vaikuttavat epäilyttäviltä, ja informoidaan asiasta toimistoille, jotta saamme nauttia jatkossakin taukotuvan palveluista.


ALKEISKURSSEJA on vielä kaksi jäljellä (ke 29.6 ja la 9.7) ja jos tunnet jonkun jonka golfkärpänen saattaisi purra, niin osoite ilmoittautumiseen läytyy tästä: Alkeiskurssit


Viikolla 26 on vuorossa perinteinen West Coast Tour – jo 18. kerta!
​Tälläkin kertaa tour vedetään läpi arkipäivinä maanantaista perjantaihin. Kentät kierretään juhannuksen jälkeen 27.6 - 1.7.2022, tutussa järjestyksessä eli Uudestakaupungista startataan ja Kalaforniaan päädytään.


HUOM! Tällä WCT -viikolla yyteriläiset pääsevät torstaina 20€ Green Feellä Tour-kentille: Uudenkaupungin Golf, Nakkila Golf, Rauma Golf ja Kalafornia. Käytä etu ja varaa aika.


VIIKKOKISASSA sääntömuutos vkos:ta 4 alkaen!
Muutos tehdään johtuen havaitusta teknisestä ongelmasta.
Lähetetyistä tuloksista aina vain paras jää voimaan, ei viimeisin, kuten aiemmin säännöissä oli.
Edelleen voi pelata ma-la aikana haluamaltaan tiiltä.
Huomioikaa että tulokset siirtyvät tasoituslaskentaan vasta seuraavana päivänä, jolloin myös iltakierroksilla pelaavat voivat osallistua. Pelaaja voi valita tiin ja ilmoittaa siitä ennen lähtöä caddiemasterille, oletuksena on tiit 46(naiset) ja 55(miehet). Mukavia viikkokisoja kaikille!


TASOITUKSET! Teknisistä syistä johtuen myös pelaajien tasoitukset ovat saattaneet joillakin olla väärät kilpailuun lähdettäessä ja pyydämmekin teiltä tarkkuutta ja ilmoitusta caddiemasterille jos tällaisen virheen huomaatte. Pelaaja vastaa viime kädessä itse siitä, että hänen tasoituksensa on oikea ja ajan tasalla. Omia tasoitustuloksiaan voi tarkastella eBirdie-sovelluksessa.


Kiitos!

Toivotamme kaikille oikein mukavaa Juhannusta!

Yyterin Golfravintolassa on Juhannuksen herkkubuffa tarjolla 24. – 26.6. ja iltapäivisin Street Food -Buffet, oletko jo käynyt testaamassa?