Kauden 2022 käännekohta käsillä

Syksy on jo pitkällä mutta pelit jatkuvat Yyterissä. Ilmat ovat suosineet syysgolfareita ja mukavasti on pelaajiakin ollut. Aurinkoisena päivänä ulkoilu kauniilla syksyisellä kentällämme on parasta ulkoilua tähän aikaan vuodesta.

Yyterin Golfravintolasta saa lounasta edelleen arkisin klo 10.30 – 15 välisenä aikana. Taukotupa on avoinna 28.10 perjantaihin asti.

Viikolla 43, ma 24 – su 30.10 välisenä aikana golfautot huolletaan ja laitetaan talvisäilöön. Varaukset jotka on tehty pidetään varattuna kunnes tarkka päivä autojen huollolle selviää, ilmoitamme auton varanneille jos auto ei ole käytössä.

Talvigriinit ovat tällähetkellä väylillä #5 ja #12. Marraskuussa loputkin kesäviheriöt pääsevät talvilevolle ja siirrytään kokonaan talvigriineille.

Caddiemaster palvelee sunnuntaihin 30.10 asti. Saunat ja pukuhuoneet ovat pois käytöstä ma 24.10 alkaen. Puhelimitse ja sähköpostitse voi tämänkin jälkeen olla yhteydessä.

Ajanvaraus on voimassa toistaiseksi. Caddiemasterin postilaatikkossa on tuloskortteja ja ohjeet/ hinnat green fee pelaajille.


Mukavia syyspelejä kaikille!


Muistathan että aikaa on vielä sunnuntaihin 23.10 asti.

Käy varaamassa kausipelioikeus nyt!


TÄÄLTÄLue lisää