Koronapassi käytössä Yyteri Golf Links Oy:n syksyn yhtiökokouksessa

Yyteri Golf Links Oy:n osakkeenomistajat on kutsuttu syksyn yhtiökokoukseen, joka pidetään keskiviikkona 24.11.2021 klo 18.00 Yyterin Virkistyshotellissa, Sipintie 1, 28840 Pori.

Lounais-Suomen aluehallintovirasto on kieltänyt sisätiloissa järjestettävät yli viidenkymmenen (50) henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset Satakunnassa.

Määräys on voimassa Satakunnan sairaanhoitopiirin alueella 22.11.-22.12.2021.

Yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten järjestäjät voivat järjestää yli viidenkymmenen henkilön yleisötilaisuuksia ottamalla käyttöön koronapassin ja näin mahdollistaa passin omaavien henkilöiden osallistumisen tilaisuuksiin ilman aluehallintoviraston määräämiä rajoituksia.
​​​​​​​

Ilmoittautuminen yhtiökokoukseen

Voit ilmoittautua vielä tänään ennakkoon sähköpostitse johanna.uusitalo@yyterigolf.fi klo 16.00 mennessä. Ennakkoilmoittautuminen ehkäisee jonojen syntymistä. Kokoukseen voi ilmoittauta myös kokouspaikalla klo 17.00 – 17.45 välisenä aikana. Saavuthan kokoukseen hyvissä ajoin, ilmoittautuminen saattaa viedä normaalia pidemmän ajan.

Käytäntö koronapassin tarkastuksesta

Tarkistamme koronapassin (EU:n koronatodistus) kokouspaikalla kaikilta ilmoittautumisen yhteydessä. Voit ladata sen matkapuhelimeesi valmiiksi tai tulostaa paperille.

Hyväksytyn koronatodistuksen tarkistuksen jälkeen saatte kokousmateriaalin ja äänestyslipukkeet. Muistetaan pitää turvavälit ja suosittelemme kasvomaskien käyttöä kokouksen aikana.


Lisätietoa koronapassin tarkistamisesta

Luemme koronapassin mobiililaitteella, johon on ladattu Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen hyväksymä Koronatodistuksen lukija -sovellus.

Koronatodistuksen lukijalla luetaan todistuksen QR-koodi, jolloin ruudulle tulee hyväksytty tai hylätty -merkintä. Koronatodistuksen lukija ei kerää tai tallenna todistusten tietoja. Jos sovellus lukee todistuksen hyväksytyksi, ruudulle tulee näkyviin henkilön nimi ja vihreä väri. Jos todistus hylätään, ruudulle ei tule nimeä vaan vain punainen väri, ja tällöin ei voi osallistua kokoukseen.

Koronapassin tietoja ei rekisteröidä, talleneta tai käsitellä muussa käyttötarkoituksessa.

Täällä ohjeet:

Koronapassin lataaminen


Todistuksen voimassaolon voi tarkistaa myös ilman sähköistä lukijaohjelmaa. Tulosta Kanta.fi:stä koronatodistus ja taita paperitodistus siten, että siitä näkyy vain ensimmäinen sivu, josta selviää todistuksen nimi ja henkilön nimi, syntymäaika, QR-koodi ja todistuksen tunniste eikä muita henkilötietoja.


Kiitos yhteistyöstä,

HALLITUS